Moederdag cadeaus met een hart

Cadeautjes met een hart

Lieve Moederdag cadeautjes om moeder eens in het zonnetje te zetten. 

Een prachtig cadeau voor Moeder, bonus moeder of oma, sieraden met edelstenen. Het is een mooi moment om haar te laten weten dat ze bijzonder is en dat je aan haar denkt. Misschien wil je haar bedanken voor haar steun, haar wijze raad of omdat ze altijd voor je klaar staat. Je kunt natuurlijk een mooie bos bloemen geven, maar je kunt haar ook verrassen met een bijzonder en origineel cadeau. Een mooi moment om eens stil te staan. Of misschien vier jelf voor het eerst zelf Moederdag, een bijzonder mooi moment.

Knuffelstenen

Heb je er al eens aan gedacht om edelstenen te geven? Je kan bijvoorbeeld kiezen uit edelsteen knuffelstenen. Handige kleine steentjes die je in je broek/ rokzak bij je kan dragen. Je kan je hem altijd bij je dragen voor steun. De steen (voornamelijk in stresssituaties) kan in de hand worden vastgehouden en/of rondgedraaid. Door het contact met de huid van de hand (waar veel zenuwbanen uitkomen) heeft de knuffelsteen een rustgevende invloed.

Sieraden met edelsteen

Sieraden met edelstenen geven is een prachtig cadeau. Handgemaakte armbanden in de Lique collectie zijn tijdloos, duurzaam en kun jij het hele jaar te dragen zijn. Omdat ik duurzaamheid belangrijk vind en dat je sieraden lang meegaan, werk ik met de mooiste edelstenen. In de armbanden gebruik ik echt zilver, goldfilled en roestvrijstaal. Door deze materialen te gebruiken blijven je sieraden lang mooi en heb je er lang plezier van.

Edelstenen bezitten mooie eigenschappen en kunnen je tot steun of troost zijn. De armbanden laten je stralen en ondersteunen jouw. De edelsteen armbanden zijn onderling te combineren en met andere sieraden van Label Lique.

De Lique collectie edelsteen armbanden zijn in zilver en goud verkrijgbaar.

Zepen

En heb je de heerlijke zepen al gezien? Met recht een echt stuk ambachtelijke zeep met heerlijke etherische olie. De zeepjes zijn vrij van palmolie, dierproefvrij en ecofriendly. De zepen zijn er in 3 verschillende geuren, Lavendel, rozen en munt. Heerlijk voor je handen maar ook te gbruiken in je kledingkast.

Kortom,je vind prachtige cadeaus die met zorg en een dosis liefde worden ingepakt en eventueel rechtstreeks naar de ontvanger verzonden.

Alvast een fijne Moederdag!

Liefs Lydique -x-