Lique armbanden voor vrouwen die terugveren na tegenslag.

armbanden edelsteen

Lique armbanden

Na een aantal tegenslagen in mijn leven kruisten edelstenen mijn pad. Ik ontving een prachtige rozenkwarts en zo starte mijn persoonlijke collectie edelstenen. Ik heb dankzij mijn chronische aandoening een persoonlijke collectie armbanden met edelstenen ontworpen en uitgebracht. De edelstenen in deze armbanden hebben een allemaal een eigen betekenis en laten je stralen. Jij mag gezien worden en je eigen plek in nemen in jouw leven.

Al eeuwen worden edelstenen gebruikt bij een ritueel of als decoratie in je interieur. Maar wat mijn hart sneller laat kloppen zijn edelstenen verwerkt in sieraden. Bij elke steen hoort een verhaal passend bij de steun die een steen geeft. Een schat uit de natuur waar wij van mogen genieten.

Handgemaakte armbanden in de Lique collectie zijn tijdloos, duurzaam en kun jij het hele jaar te dragen zijn. Omdat ik duurzaamheid belangrijk vind en dat je sieraden lang meegaan, werk ik graag met de mooiste edelstenen. In de armbanden gebruik ik echt zilver, goldfilled en roestvrijstaal. Door deze materialen te gebruiken blijven je sieraden lang mooi en heb je er lang plezier van.

Edelstenen bezitten mooie eigenschappen en kunnen je tot steun of troost zijn. De armbanden laten je stralen en ondersteunen jouw. De edelsteen armbanden zijn onderling te combineren en met andere sieraden van Label Lique.

De armbanden zijn gemaakt van kleine edelsteen kralen ( 2mm, & 3mm) van AA kwaliteit. En zowel in zilver (.925) en IP goud te verkrijgen. Met passie en liefde ga ik voor jouw op zoek naar de mooiste edelstenen om de Lique armbanden te maken.

Voor deze collectie houd ik een levertijd van 2 – 5 dagen aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *