Wildflower sieraden | Tijdloze handgemaakte sieraden met edelstenen

De Wildflower collectie staat voor tijdloze handgemaakte armbanden met edelstenen. Verwen jezelf met deze prachtige, luxe sieraden. Je hebt het verdiend!

De krachtige werking van edelstenen

Label Lique werkt graag met edelstenen om de mooie uitstraling en sprekende kleuren. Daarnaast heeft elke edelsteen helende krachten en spirituele eigenschappen. Ze kunnen je net dat kleine stukje houvast geven. De edelstenen zijn onderling eindeloos te combineren en maken jouw look helemaal compleet. Wil je meer weten over de edelstenen die Label Lique gebruikt en hun unieke werking? Lees dan hier mijn blog over edelstenen.

Met liefde handgemaakt

De Wildflower sieraden worden met veel liefde met de hand gemaakt. De tussen kralen die bij deze collectie worden gebruikt zijn 3mm echt zilveren kralen. De Wildflower sieraden zijn bovendien professioneel afgewerkt met sterling zilver, om fijn voor altijd te bewaren dus.

Wist je trouwens dat je bestelling altijd als een cadeautje bij je aankomt? Label Lique maakt er een feestje van, omdat het zo leuk is om een cadeautje te ontvangen. Ook al is het voor jezelf.

Bestellen bij Label Lique

♡ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
♡ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
♡ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
♡ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
♡ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
♡ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)

Enkele tips om je sieraden mooi te houden, klik hier.