Wie ben ik?

Wat leuk dat je komt kijken wie al dat moois maakt. Mijn naam is Lydique en ik woon in Nijkerk met mijn gezin en ons mini hondje Chanel.

Waarom ik doe wat ik doe

Waarom ik mijn winkel Label Lique met veel liefde run? Dat begon eigenlijk toen ik 4 jaar lang ongewild thuis kwam te zitten. Ik had net mijn webwinkel in fournituren verkocht, werkte al jaren als ZZP-er en wilde weer voor een baas gaan werken. Door omstandigheden liep dat helaas niet zoals ik wilde. Een bezig bijtje zoals ik, kan niet stilzitten en op dat moment kwam mijn liefde voor het maken van sieraden, Bohemien sieraden in het bijzonder, weer terug. Vroeger als klein meisje maakte ik al sieraden en verkocht ik ze langs de deuren. Deze creativiteit verschoof later naar de achtergrond, want als kind gaan de sport, school en andere zaken, ook gewoon door.

Doordat ik tijdens het thuis zitten ineens zeeën van tijd had, merkte ik dat ik het miste om met mijn handen bezig te zijn. Ik begon met het bewerken van foto’s voor mijn webshop, optimaliseerde de website en mijn liefde voor het werken met kraaltjes kwam weer naar boven.

Ervaring

Intussen heb ik veel levenservaring opgedaan en ik wil daarom anders zijn dan anderen met mijn sieraden. ik creëerde mijn eigen stijl, gebaseerd op de gevoelens van vrijheid die ik op Ibiza had. Een stijl die jou hopelijk ook veel vreugde en plezier geeft, omdat je als bewuste vrouw weer gaat stralen, en ik je wil laten zien dat je goed bent zoals je bent. Dat echte Bohemien gevoel. Daarom heb ik voor de naam Boho Jewelry en nu later Label Lique gekozen, dat gevoel van vrijheid wil ik in alles terug laten komen.

Het maken van sieraden geeft mij enorm veel plezier en ook een stukje rust. Ik kan er intens van genieten om de mooiste kleurencombinaties voor je bij elkaar te zoeken. Mijn bureau ligt dan ook altijd vol met verschillende onderdelen, kraaltjes, halfedelstenen, verschillende kleuren rijgmateriaal en ga zo maar door. Het is soms net alsof er een bom is ontploft, maar ik vind dat heerlijk. Aan het eind van de dag is alles weer netjes opgeruimd 😉

Doordat ik niet aan massaproductie doe, blijft je sieraad uniek. Ik maak alles zelf en gebruik hoogwaardige en zwaar verzilverde en vergulde metalen met duurzame coating, zodat je er lang plezier van kunt hebben, zodat jouw sieraad lang mooi blijft. Want je wilt er zo lang mogelijk van genieten, toch? Ik hoop dat je net zo geïnspireerd wordt door Ibiza als ik en dat je dezelfde vrijheid voelt die ik voel wanneer ik mijn sieraden draag.

Naast mijn webwinkel werk ik als Ergotherapie assistent bij Militair Revalidatie Centrum Aardenburg, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Kortom een prachtige combinatie waar ik heel blij van wordt.