Verzenden

Betalingen:

Bij Boho Jewelry kun je betalen via, Ideal, bankoverschrijving, Paypal, achteraf betalen en als je in de buurt woont kun je je bestelling altijd op afspraak komen ophalen als je je bestelling van te voren betaald hebt. Je kunt ook contant of via de pin afrekenen.

Verzendkosten:

Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we een vast bedrag aan verzend- en handelingskosten. Deze kosten bedragen €2,25 voor bestellingen die via de brievenbus kunnen en €5,95 voor pakketpost. Als het pakketpost is, staat ditt onder extra omschreven bij het artikel. Binnen Nederland is het vanaf €30,- gratis verzenden. Plaats je een bestelling vanuit, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland, dan zijn de verzendkosten €5,00 tot 100 gram. Pakketpost €10,50.

Verzenden:

Je bestelling wordt binnen 1 tot uiterlijk 2 dagen verzonden. Je ontvangt een mailtje zodra je bestelling naar Post.nl gaat en je bestelling zal met 1 of 2 dagen bij je zijn.

 

 

Je bestelling wordt altijd gratis voor je ingepakt. Gewoon omdat ik dat leuk vind om voor je te doen. Maar ook omdat het leuk is om je bestelde sieraden netjes bij je thuis te ontvangen. Om even een momentje voor jezelf te hebben en je pakje uit te pakken, ook al weet je allang wat het het is 😉 maar dit blijft leuk.