Toont alle 2 resultaten

S.O.S. Armbanden

Je kindje is het aller belangrijkste in je leven, je moet er dan ook niet aan denken dat je kindje zoek raakt in een pretpark. Label Lique heeft leren S.O.S. bandjes voor je kindje. Handig om te doen en op verschillende maten te gebruiken. De S.O.S., of ID armbandjes hebben een super kwaliteit.

 

ID leren armbanden

De S.O.S. KIDS armbanden zijn gemaakt van leer en de tekst wordt in de armbanden gegraveerd. Gebruik de armbanden niet in het water en doe de armbanden voor de nacht af. De S.O.S. KIDS bandjes zijn geschikt voor een polsomtrek van 15 tot 18 cm. De armbandjes zijn 8mm breed.

 

S.O.S. armband eigen tekst

Een leren armbandje om de pols waarmee het kindje iets aanpakt en het armbandje dient als friendly reminder voor de juf, meester, de moeder van een vriendje/vriendinnetje of iemand anders die ervan op de hoogte moet zijn.

 

Deze S.O.S. KIDS armbanden zijn met de hand gemaakt

De S.O.S. kids ID armbanden van Label Lique zijn uniek en worden met veel liefde met de hand gemaakt. De armbanden zijn afgewerkt met oog voor detail. Mode verandert en natuurlijk verandert de collectie dan mee. Zo zal je dit jaar weer overal schelpen gaan zien. Deze S.O.S. kids armbanden zijn tijdloos en in mooie kleuren te verkrijgen. De S.O.S. kids armbanden zijn geweldig te dragen en bovendien geven ze je een veilig gevoel!

 

Kralen armbanden

Ook heeft Label Lique een KIDS serie armbanden. Leuk om bij de S.O.S. armbanden te dragen of gewoon los. Gemaakt met de mooie Miyuki rocailles in vrolijke kleuren. Met een passend cadeau kaartje met verschillende afbeeldingen.

N.B. leer is een natuurproduct, kleine kleurverschillen kunnen dus voorkomen, ook is leer niet geschikt voor (veelvuldig) gebruik in water (ga dus niet zwemmen met de armband om!)

Voordelen van armbanden bestellen bij Label Lique:

♡ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
♡ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
♡ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
♡ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
♡ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
♡ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)