Edelsteen cadeau kaart

Prachtige kaartjes van 10.5×7.5 cm met een armbandje met edelsteen van Label Lique. Deze cadeau kaartjes met armbandje en edelsteen, doen het goed om bijvoorbeeld je vriendin, schoonzus of moeder een hart onder de riem te steken. Op het kaartje de tekst voor het bijpassende edelsteentje.

Armbanden in de Label Lique collectie zijn tijdloos en duurzaam zodat ze het hele jaar te dragen zijn. Door de prachtige uitstraling, passen deze kralen daarom eigenlijk bij iedereen. Waardoor je een mooi kleurrijk en stijlvol sieraad om je pols draagt. Met onze mooie Label Lique armbanden mag je zeker gezien worden. Een echte eyecatcher om je arm. Voor onze collectie werken we graag met de beste materialen, omdat je sieraad langer mooi blijft.

Verwen je moeder, zus, vriendin met een prachtige armband van Label Lique, omdat je hiermee een geweldige indruk maakt! Of geef er een cadeau aan jezelf! Uiteraard worden je Label Lique armbanden prachtig verpakt en desgewenst verzonden naar het door jouw opgegeven adres.

Wist je trouwens dat je bestelling altijd als een cadeautje bij je aankomt? Label Lique maakt er een feestje van, omdat het zo leuk is om een cadeautje te ontvangen. Ook al is het voor jezelf.

♡♡ Laat de zijden armbanden niet in contact met water komen, voor meer tips klik hier.

Voordelen van armbanden bestellen bij Label Lique:

♡ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
♡ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
♡ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
♡ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
♡ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
♡ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)