Verzenden

Betalingen:

Bij Label Lique kun je betalen via, Ideal, bankoverschrijving, Paypal en als je in de buurt woont kun je je bestelling altijd op afspraak komen ophalen als je je bestelling van te voren betaald hebt. Je kunt ook contant of via de pin afrekenen.

Verzendkosten:

Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we een vast bedrag aan verzend- en handelingskosten. Deze kosten bedragen €3,95 (bubbel envelop) voor bestellingen met track & trace code en €4,50 met track & trace code (brievenbus doosje). Binnen Nederland is het vanaf €49,95 gratis verzenden. Plaats je een bestelling vanuit, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland, dan zijn de verzendkosten voor pakketpost €10,50.

Verzenden en levertijd:

Omdat alles met de hand met heel veel zorg en aandacht wordt gemaakt, streef ik er naar om je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. Je ontvangt een mailtje zodra je bestelling naar Post.nl gaat. Je bestelling zal met 1 of 2 dagen bij je zijn.

Als cadeautje ingepakt:

Je bestelling wordt altijd gratis voor je ingepakt. Gewoon omdat ik dat leuk vind om voor je te doen. Maar ook omdat het leuk is om je bestelde sieraden netjes bij je thuis te ontvangen. Om even een momentje voor jezelf te hebben en je pakje uit te pakken, ook al weet je allang wat het het is 😉 maar dit blijft leuk.