Bohemian kettingen

Je Ibiza look is niet af zonder een vrolijke Bohemian ketting of eigenlijk nog beter, meerdere Bohemian kettingen in verschillende lengtes. De Bohemian kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. En de kettingen met de Miyuki Delica kraaltjes of Seadbeads glas kraaltjes passen helemaal bij dé zomer trend van dit jaar. Van de Seadbeads (Boho Beadies) glas kraaltjes en Miyuki Delica zijn ook vrolijke armbandjes bij Label Liquete koop, dus mix & match de verschillende sieraden voor jouw perfecte look.

Wat is Bohemian stijl?

De Bohemian stijl draait om romantiek en straalt nonchalance uit. De Bohemian stijl is te herkennen aan de printjes, kralen armbanden en de vele kleurcombinaties. Vroeger als klein meisje maakte ik al Bohemian sieraden en verkocht ik ze langs de deuren. En ook nu maak ik met liefde deze vrolijke, kleurrijke sieraden voor mijn klanten. Ik doe niet aan massaproductie doe en daardoor blijft jouw sieraad uniek.

 

Ibiza style kettingen met gouden details

En wat denk je van onze Ibiza style kettingen met gouden details? Hiermee mag je absoluut gezien worden! Laagjes zijn helemaal hip. Alle kettingen zijn, dankzij een verleng ketting, verstelbaar  van 39 cm tot 45 cm. Elke ketting wordt met liefde en oog voor detail met de hand gemaakt.

Waarom bestellen bij Label Lique?

✔ De unieke, handgemaakte kettingen vind je nergens anders
✔ Betaal veilig en snel via IDeal.
✔ Is je ketting toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)
✔ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten.
✔ Jouw vrolijke ketting wordt als cadeautje verpakt, een extra feestje om uit te pakken dus