Algemene Voorwaarden

Voorwaarden

De klant gaat met de voorwaarden akkoord als de online bestelling verzonden is.

*Bestellen: Nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Heb je binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op via e-mail (want bij 1 foute letter in het e-mailadres kunnen wij je niet bereiken). Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling afgehandeld.

*Prijzen: Alle prijzen in de winkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten.

*Betaling: In de mail na de bestelling staan de betalingsgegevens incl. de verzend kosten en de betaalgegevens. Wij verzoeken je om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 8 dagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van Label Lique staat. Daarna wordt je bestelling verzonden. Voor buitenlandse betaling geldt een termijn van 12 dagen. Indien we binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de bestelling te laten vervallen.

*Annuleren: Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen 48 uur na bevestiging geannuleerd worden onder vermelding van het bestelnummer. Geannuleerde bestellingen die opnieuw geplaatst worden tijdens aanbiedingen en acties zullen geleverd worden aan de originele prijs en NIET tegen de aanbieding- of Actie prijs.

*Verzenden: Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we een vast bedrag aan verzend- en handelingskosten. Deze kosten bedragen met track & trace code €3,95 (bubbel envelop) en €4,50 met track & trace code (brievenbus doosje). Binnen Nederland is het vanaf €49,95 gratis verzenden. Plaats je een bestelling vanuit, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland, dan zijn de verzendkosten voor pakketpost €10,50.

De kosten voor Paypal 5% per transactie.

Het door jouw bestelde pakje gaat naar het Postkantoor in Nijkerk, vanuit daar wordt je pakje verder verzonden. Label Lique verzend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Met uitzondering van zon en feestdagen. Ons streven is om, als de betaling is bijgeschreven, je bestelling met 1 – 3 dagen te versturen. Als je bestelling wordt verstuurd ontvang je hiervan altijd een mailtje.

*Ruilen / Retour zenden: Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Klik hier voor retour zenden. Dat geldt niet voor actie/ Sale artikelen, oorbellen en artikelen die op verzoek/ maat zijn gemaakt. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending en heenzending. Deze worden niet door Label Lique vergoed. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 5,00 zullen bedragen.

*Garantie:

De sieraden van Label Lique worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Miyuki glaskralen en zwaar verzilverde en vergulde metalen met duurzame coating, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Mocht er toch iets mis zijn met je aankoop, meldt dat schriftelijk binnen 14 dagen, via info@labellique.nl. Het liefst met foto’s. Is het product aantoonbaar onjuist door Label Lique, dan wordt deze vergoed in de vorm van het zelfde sieraad of in overleg. Is het artikel aantoonbaar door de consument onjuist gebruikt, dan zal deze niet vergoed worden.

Deze garantie vervalt wanneer:
A. Het product gedragen en/of gewassen is
B. Je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
C. De gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd. Deze lees je hier

*Reservering artikelen: Bestelde artikelen worden 10 dagen voor je gereserveerd (tenzij anders overeengekomen). Op de achtste dag ontvangt u een e-mail ter herinnering. Hoor ik hier binnen 48 uur niets op dan wordt de bestelling geannuleerd en gaan de artikelen terug in de verkoop.

*Klachten/vragen: Met klachten en of vragen kan je ten alle tijden, via e-mail, melden bij Label Lique. Wij proberen dan in alle redelijkheid en in samenspraak met je tot een oplossing te komen.

*Disclaimer: Alles waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van Label Lique. Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen. Je moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij je op het beeldscherm verschijnt. Mocht je vragen hebben, mail ons gerust, heel veel plezier met winkelen!

Vriendelijke groetjes, Lydique – Label Lique

*Niets van deze site mag zonder toestemming van Label Lique worden gekopieerd. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Label Lique staat ingeschreven bij de K.v.K. onder de naam Label Lique 32123806 Gooi en Eemland