Indian Summer collectie | Handgemaakte armbanden

De Indian Summer collectie voert je met haar warme tinten mee naar een prachtige herfst. Deze collectie met edelstenen bezorgt je een fijn warm gevoel. De collectie staat ook voor rust en tijd voor jezelf. Lekker thuis cocoonen met een dekentje op de bank, een lekkere pumpkin spice latte in de hand en heerlijke geurkaarsjes om de knusse sfeer compleet te maken.

De Indian Summer collectie geeft je het gevoel van een heerlijke boswandeling met de gouden/ rode gloed aan de bomen.

 

Even de rust voor jezelf

Kortom een prachtige collectie sieraden die je een instant warm gevoel geeft en waarmee je de rust voor jezelf creëert.

 

Tijdloos & duurzaam

Handgemaakte armbanden in de Label Lique collectie zijn tijdloos en duurzaam zodat ze het hele jaar te dragen zijn. We werken graag met edelstenen, Miyuki Delicate en Miyuki rocaille kralen. Maar ook met facetkralen. Door de prachtige uitstraling, passen deze kralen daarom eigenlijk bij iedereen. Waardoor je een mooi kleurrijk en stijlvol sieraad om je pols draagt. Met onze mooie handgemaakte Label Lique armbanden mag je zeker gezien worden. Een echte eyecatcher om je arm. Voor onze collectie werken we graag met de beste materialen, omdat je sieraad langer mooi blijft. Kijk hier voor enkele tips om je sieraden langer mooi te houden.

Cadeautje

Verwen je moeder, zus, vriendin met een prachtige handgemaakt sieraad van Label Lique, omdat je hiermee een geweldige indruk maakt! Of geef er een cadeau aan jezelf! Uiteraard worden je handgemaakte Label Lique sieraden prachtig verpakt en desgewenst met een kaartje verzonden naar het door jouw opgegeven adres.

Wist je trouwens dat je bestelling altijd als een cadeautje bij je aankomt? Label Lique maakt er een feestje van, omdat het zo leuk is om een cadeautje te ontvangen. Ook al is het voor jezelf.

Voordelen van armbanden bestellen bij Label Lique:

♡ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
♡ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
♡ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
♡ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
♡ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
♡ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)

Enkele tips om je sieraden mooi te houden, klik hier.