Little Elephant | For good luck & happiness

De Little Elephant® collectie bij Label Lique bestaat uit sieraden die je een instant blij gevoel geven.

Wij geloven erin dat wanneer jij goed voor jezelf zorgt, je ook beter voor een ander kunt zorgen. De sieraden van Little Elephant® staan voor super vrouwelijk en stoer. Er is altijd een passend sieraad voor jezelf of als kado voor bijvoorbeeld je moeder, zus, schoonzus of vriendin te vinden.

Wij maken daarom met liefde gepersonaliseerde samengestelde kettingen, armbanden, oorbellen. De sieraden van Little Elephant worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit glaskralen (Miyuki) en zwaar verzilverde en vergulde metalen met duurzame coating, zodat je lang plezier van de sieraden van Little Elephant® kunt hebben.

Celebrate Life sieraden

Het is tijd om het leven te vieren! Want hoe vaak zijn er mooie momenten in het leven waar we vergeten bij stil te staan? Die grote en kleine momenten van geluk zijn onmisbaar in ons leven. Maar voor we het weten vliegen we door het leven zonder deze mooie momenten te vieren. Hier ga je naar de Celebrate life collectie

Loving Letters

Met de Loving Letters ketting draag je dierbaren altijd dichtbij. Deze mooie echt zilveren ketting wordt na bestelling speciaal voor jou met liefde en met oog voor detail met de hand gesmeed. Het subtiele (6mm) grote ronde bedeltje kan met letter, hartje of sterretje bedrukt worden. Om nooit meer af te doen. ​Een prachtig sieraad wat de bijzondere band tussen jou en je geliefdes symboliseert. Hier ga je naar de Loving Letters collectie.

 

Morsecode armbanden | Sieraad met speciale boodschap

Geef jouw liefste een prachtig cadeau met een speciale boodschap. De Morsecode collectie bestaat uit super delicate armbandjes met boodschap in morse-code waarvan alleen jij en de ontvanger weten wat de betekenis is. Het is het perfecte cadeau om te laten zien hoeveel de andere persoon voor je betekent. Hier ga je naar de Morscode armbanden.

Sterrenbeeld aquarel illustratie

Helemaal Starstruck van deze sterrenbeeld aquarel illustratie met wensarmband. Met dit lieve sterrenbeeldje geef je de ontvanger geluk.
Superleuk om aan de wand te hangen met alle familieleden op een rij. Hier ga je naar de sterrenbeed aquarel.

 

Sweethearts | Lieve gelukhartjes met bijzondere betekenis

Lieve gelukshartjes van Little Elephant met bijzondere betekenis. Deze pin met sprankelende glitters bezorgt je instant een blij gevoel. Deze pins doen het super goed als klein cadeautje. Hier ga je naar de Sweethearts.

 

Wildflower sieraden | Tijdloze sieraden met edelstenen

De Wildflower collectie staat voor tijdloze armbanden en oorbellen met edelstenen. Verwen jezelf met deze prachtige, luxe sieraden. Je hebt het verdiend! Hier ga je naar de Wildflower collectie.

Voordelen van armbanden bestellen bij Label Lique:

♡ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
♡ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
♡ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
♡ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
♡ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
♡ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)