Handgemaakte gepersonaliseerde sieraden met jouw verhaal

De gepersonaliseerde sieraden zijn een echte trend en zijn niet meer weg te denken. Draag je eigen initialen bij je of juist de initialen van je kinderen of andere familieleden.  Deze sieraden worden na bestelling speciaal voor jou door mij met de hand gesmeed. De gepersonaliseerde letters zijn verkrijgbaar is echt zilver, RVS zilver of RVS goud. Het voordeel van R.V.S. is dat je sieraden niet zullen verkleuren en nikkelvrij zijn. Je hebt dus lang plezier van je sieraden.

Persoonlijke sieraden

Mix je persoonlijke sieraden met elkaar of andere sieraden. Kies je voor een ketting met sterrenbeeld bedel van echt zilver of ga je voor een Zilverplated of Goldplated ketting? Ook mooi om je sterrenbeeld ketting te combineren met edelsteenhangers. De gepersonaliseerde sieraden worden met een hele doses liefde handgemaakt. Daardoor is de levertijd ook iets langer.

Loving Letters

Met de Loving Letters ketting draag je dierbaren altijd dichtbij. Deze mooie echt zilveren ketting wordt na bestelling speciaal voor jou met liefde en met oog voor detail met de hand gesmeed. Het subtiele (6mm) grote ronde bedeltje kan met letter, hartje of sterretje bedrukt worden. Om nooit meer af te doen. ​Een prachtig sieraad wat de bijzondere band tussen jou en je geliefdes symboliseert. Hier ga je naar de Loving Letters collectie.

Morsecode armbanden | Sieraad met speciale boodschap

Geef jouw liefste een prachtig cadeau met een speciale boodschap. De Morsecode collectie bestaat uit super delicate armbandjes met boodschap in morse-code waarvan alleen jij en de ontvanger weten wat de betekenis is. Het is het perfecte cadeau om te laten zien hoeveel de andere persoon voor je betekent. Hier ga je naar de Morscode armbanden.

Sterrenbeeld aquarel illustratie

Helemaal Starstruck van deze sterrenbeeld aquarel illustratie met wensarmband. Met dit lieve sterrenbeeldje geef je de ontvanger geluk.

Superleuk om aan de wand te hangen met alle familieleden op een rij. Hier ga je naar de sterrenbeed aquarel.

Voordelen van armbanden bestellen bij Label Lique:

♡ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
♡ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
♡ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
♡ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
♡ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
♡ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)