Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geuren | Label Lique

Fijne interieur geuren waar jij je thuis bij voelt. Marokkaanse amber geurblokjes die je doen denken aan oosterse warme vakantiegeuren.

We hebben de geuren pagina met zorg en liefde voor je samen gesteld. Geuren die jou of een ander een super happy gevoel geven! De waxmelts geuren worden geleverd met een kaartje met een gebruiksaanwijzing. De cadeau kaartjes zijn gedrukt op 300grams natuurpapier wit. Mooi voor jezelf om ook fijn om te geven voor iemand die even een opsteker nodig heeft, die jou een super happy en goodluck gevoel geven! Wie wil dat nu niet?

Cadeau

Omdat het gewoon leuk is om jezelf eens te verwennen of een ander te verrassen. Wil je een cadeau aan een ander versturen? Ook dat kan bij Label Lique. Bij opmerkingen kun je het adres opgeven van de persoon die je wil verrassen. Ik doe er dan een kaartje bij met jouw tekst die je graag op de kaart wil. En het leuke is dat dat je niets extra’s kost.

Waarom bestellen bij Label Lique?

✔ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
✔ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
✔ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
✔ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
✔ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
✔ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)