Bohemian enkelbandjes

Van de Bohemian enkelbandjes kun je er nooit genoeg hebben. Bij Label Lique vind je enkelbandjes in verschillende stijlen, kleuren en met verschillende onderdelen.

Ibiza style

Enkelbandjes in Ibiza style met (Miyuki) Rocaille kraaltjes, Miyuki Delicate, kauri schelpjes en/of bedels. De collectie enkelbandjes bestaat uit diverse kleuren. Altijd handgemaakt en uniek met originele bedels en schelpjes. Kies voor de Ibiza style, met zachte of warme kleuren. Of ga je liever voor fellere kleuren? Het enkelbandje past hoe dan ook bij iedere kledingstijl. Ook erg leuk als cadeautje voor jezelf of voor iemand anders. Je kunt in het opmerkingenveld aangeven of het een cadeautje is, dan pak ik het feestelijk voor je in.

Elastische bandjes

Nieuw zijn de elastische enkelbandjes die superfijn zitten, in effen of in luipaardprint, afgemaakt met leuke bedels en kwastjes. Want hoe meer, hoe beter. Met deze bandjes ben je de hele zomer door summerproof.

Kinder enkelbandjes

Ook voor je kleine mini me, maak ik enkelbandjes, hoe leuk is dat? Ze worden gemaakt met veel bedeltjes, schelpen en vrolijke kralen. Aan de kinderenkelbandjes zit altijd een verlengketting. Of de enkelbandjes zijn gemaakt van macramé draad, zodat ze te verstellen zijn en bij ieder prinsesje passen.

Waarom bestellen bij Label Lique?

✔ De unieke, handgemaakte enkelbandjes vind je nergens anders
✔ Betaal veilig en snel via IDeal.
✔ Is je enkelband toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)
✔ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten.
✔ Jouw vrolijke enkelband wordt als cadeautje verpakt, een extra feestje om uit te pakken dus