Edelstenen sieraden en knuffelstenen opladen

edelstenen sieraden en knuffelstenen opladen label lique

Net als je edelstenen/ knuffelstenen is het belangrijk om je edelstenen sieraden te reinigen en op te laden om hun energetische eigenschappen te vernieuwen en te versterken. Het handigst is te doen zodra je ze ontvangt. Je hoeft niet elke keer op de volle maan te wachten, er zijn namelijk verschillende manieren om je sieraden op te laden.

In de aarde zijn de edelstenen gegroeid en hebben ze energie gekregen van moeder aarde. Eenmaal uit de aarde gehaald dienen de stenen regelmatig te worden ontladen en opgeladen. In het algemeen is het fijn om de steen of sieraad 1x per maand op te laden.

En bij alles, doe waar jij je goed bij voelt. Ik licht er een paar uit, lees je mee?

Volle maan: leg je stenen en of sieraden in de vensterbank bij volle maan, of buiten. De volgende dag zijn je sieraden/ edelstenen weer op geladen. Haal s ‘morgens je stenen/ sieraden wel weer naar binnen, want sommige stenen vinden zonlicht niet zo fijn.

In de aarde: de energie van de aarde is heel erg krachtig. Dit is een hele zachtwerkende manier die eigenlijk voor alle stenen veilig gebruikt kan worden. Laat je steen minstens 24 uur onder de aarde liggen, dan is hij weer helemaal opgeladen.

Palo Santo – Heilig hout: Palo Santo is fijn te gebruiken voor meditatie, spirituele activiteiten en voor energetische reiniging van ruimtes of kristallen. Palo Santo geeft een lichte, zoete geur. Haal de edelstenen of sieraden even door de rook.

Seleniet oplaadsteen: Alle sieraden en stenen die je op of naast seleniet legt, worden in 6-8 uren tijd volledig gereinigd en energetisch gereset, waarna ze weer schoon en klaar voor gebruik zijn.

Persoonlijk vind ik het erg fijn om mijn stenen en sieraden te reinigen, doordat edelstenen een trilling bevatten en heel gevoelig zijn voor energieën dienen deze regelmatig te worden ontladen en opgeladen. Om hun energetische werking te behouden. Het beste is om edelstenen en edelstenen sieraden zelf te dragen. Dit omdat er een wisselwerking ontstaat tussen de energie van de drager en de steen.

Hoe ga jij je edelstenen en edelstenen sieraden opladen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *