De lente!

peridoot edelsteen hanger label lique

De lente is begonnen!

Na de donkere maanden is het weer fijn om meer licht te hebben. De mooiste maanden van het jaar vind ik dan. De natuur komt weer uit en komt in bloei.

De lente staat voor een nieuw begin, en zo was het ook voor mij. Na een omslag met de winkel en veel verder te gaan met edelstenen, wilde ik de edelsteen sieraden verder ontwikkelen.

Elke edelsteen bedel wordt met de hand gemaakt. Van het gaatje boren in de edelsteen waar het oogje in komt, het oogje maken van zilver (.925) of 14 K goldfilled, zodat het een bedel wordt. Het is een tijdrovend werkje, maar zo ontzettend mooi om te zien, hoe een edelsteen een bedel wordt, die voor jou ondersteunend kan werken of waar je je fijn bij voelt en waar je lang plezier van hebt.

Eerst zoek ik mooie edelstenen uit bij de groothandel, ze mogen niet te groot zijn (van mij)  daarna boren we een gaatje in de steen, op het mooiste punt. Want hij moet natuurlijk mooie om je hals vallen.
 
Daarna wordt de edelsteen geslepen, er mogen geen scherpe randen aan zitten. Daarna polijst ik de edelsteen nog. Dan komt er een zilver (.925) of 14 K goldfilled oogje in, maar net wat er besteld wordt. 

Doordat het oogje 3mm is, kan je zelf heel makkelijk een edelsteenhanger verwisselen, met een bestaande ketting of je besteld er een bijpassende ketting bij. De ketting is 45cm lang. De bedels zijn duurzaam en tijdloos, waardoor ze het hele jaar te dragen zijn en doordat je zelf makkelijk kan wisselen, heb je elke keer een nieuw sieraad. Omdat ik duurzaamheid belangrijk vind, worden de bedels los verkocht. Alle edelstenen zijn een natuurproduct. Iedere edelsteenhanger is dus nét even anders, dit is precies wat edelsteenhangers zo leuk maakt.

Je kan een edelsteen bedel dragen met een speciale intentie, een herinnering die je aan iets of situatie hebt, of gewoon omdat ze prachtig zijn en jij je daardoor gesterkt voelt.

Elke edelsteen bedel heeft zijn eigen kracht en betekenis. En daardoor een prachtige uitstraling. Er zullen steeds meer prachtige edelsteen bedels bijkomen. Laat je verrassen door de mooie edelsteen bedels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *