Classic armbanden, voor elke gelegenheid.

Het is tijd om het leven te vieren! Want hoe vaak zijn er mooie momenten in het leven waar we vergeten bij stil te staan? Die grote en kleine momenten van geluk zijn onmisbaar in ons leven. Maar voor we het weten vliegen we door het leven zonder deze mooie momenten te vieren.

Vier het leven

De Classic collectie helpt je om het leven te vieren en stil te staan bij die geluksmomenten. Een bijzondere collectie sieraden die van je pols een echt feestje maken en je outfit omtoveren tot het perfecte plaatje. Draag je de belangrijke momenten uit je leven altijd bij je met de Classic collectie sieraden.

Met welk sieraad verwen jij jezelf?

Geef jezelf dus een schouderklopje. Vier het leven! Waardeer jezelf en wees trots. Sta stil bij die mooie momenten in je leven! De Classic collectie bestaat uit prachtige armbanden in verschillende kleuren. Elk uniek en met liefde gemaakt. Met welk sieraad verwen jij jezelf?

Luxe en kwaliteit

De sieraden van Label Lique worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kralen en zwaar verzilverde en vergulde metalen met duurzame coating, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Er wordt veel zorg aan je bestelling besteed en je ontvangt jouw bestelling mooi ingepakt zodat ook het uitpakken een echt feestje wordt.

Handgemaakte gepersonaliseerde sieraden met jouw verhaal

De gepersonaliseerde sieraden zijn een echte trend en zijn niet meer weg te denken. Draag je eigen initialen bij je of juist de initialen van je kinderen of andere familieleden.  Deze sieraden worden na bestelling speciaal voor jou door mij met de hand gesmeed. De gepersonaliseerde letters zijn verkrijgbaar is echt zilver, RVS zilver of RVS goud. Het voordeel van R.V.S. is dat je sieraden niet zullen verkleuren en nikkelvrij zijn. Je hebt dus lang plezier van je sieraden.

Persoonlijke sieraden

Mix je persoonlijke sieraden met elkaar of andere sieraden. Kies je voor een ketting met sterrenbeeld bedel van echt zilver. Ook mooi om je sterrenbeeld ketting te combineren met edelsteenhangers. De gepersonaliseerde sieraden worden met een hele doses liefde handgemaakt. Daardoor is de levertijd ook iets langer.

Loving Letters

Met de Loving Letters ketting draag je dierbaren altijd dichtbij. Deze mooie echt zilveren ketting wordt na bestelling speciaal voor jou met liefde en met oog voor detail met de hand gesmeed. Het subtiele (6mm) grote ronde bedeltje kan met letter, hartje of sterretje bedrukt worden. Om nooit meer af te doen. ​Een prachtig sieraad wat de bijzondere band tussen jou en je geliefdes symboliseert. Hier ga je naar de Loving Letters collectie.

Morsecode armbanden | Sieraad met speciale boodschap

Geef jouw liefste een prachtig cadeau met een speciale boodschap. De Morsecode collectie bestaat uit super delicate armbandjes met boodschap in morse-code waarvan alleen jij en de ontvanger weten wat de betekenis is. Het is het perfecte cadeau om te laten zien hoeveel de andere persoon voor je betekent. Hier ga je naar de Morscode armbanden.

Sterrenbeeld aquarel illustratie

Helemaal Starstruck van deze sterrenbeeld aquarel illustratie met wensarmband. Met dit lieve sterrenbeeldje geef je de ontvanger geluk.

Superleuk om aan de wand te hangen met alle familieleden op een rij. Hier ga je naar de sterrenbeed aquarel.

Voordelen van armbanden bestellen bij Label Lique:

♡ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
♡ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
♡ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
♡ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
♡ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
♡ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)