Happiness

We hebben de cadeau pagina met zorg en liefde voor je samen gesteld. Cadeaus die jou of een ander een super happy gevoel geven! De cadeau kaartjes zijn gedrukt op 300grams natuurpapier wit, zodat je een mooi stevig kaartje hebt met een prachtig edelsteen armbandje. Mooi voor jezelf om ook fijn om te geven voor iemand die even een opsteker nodig heeft.

Knuffelsteentjes, kleine edelstenen die makkelijk in je broekzak passen. Je kan je hem altijd bij je dragen voor steun.Sterrenbeeld aquarel illustratie, Met dit lieve sterrenbeeldje geef je de ontvanger geluk. Superleuk om aan de wand te hangen met alle familieleden op een rij. Neem bijvoorbeeld de edelsteen cadeau kaart. Label Lique heeft verschillende edelsteen armbanden op een cadeau kaartje die jou een super happy en goodluck gevoel geven! Wie wil dat nu niet? Of wat dacht je van een heerlijk geurend Marokkaans amber blokje? Of  de lieve geluk hartjes van Little Elephant met bijzondere betekenis. Deze pin met sprankelende glitters bezorgt je instant een blij gevoel. Deze pins doen het super goed als klein cadeautje.

Sieraden cadeau

Wil je een speciaal cadeau met initiaal? Bijvoorbeeld als kraam cadeau of om je kinderen dicht bij je te dragen? Kijk dan eens bij de initiaal sieraden. Omdat het gewoon leuk is om jezelf eens te verwennen of een ander te verrassen. Wil je een cadeau aan een ander versturen? Ook dat kan bij Label Lique. Bij opmerkingen kun je het adres opgeven van de persoon die je wil verrassen. Ik doe er dan een kaartje bij met jouw tekst die je graag op de kaart wil. En het leuke is dat dat je niets extra’s kost.

Waarom bestellen bij Label Lique?

✔ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
✔ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
✔ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
✔ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
✔ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
✔ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)