Happiness

We hebben de cadeau pagina met zorg en liefde voor je samen gesteld. Cadeaus die jou of een ander een super happy gevoel geven! De cadeau kaartjes zijn gedrukt op 300grams natuurpapier wit, zodat je een mooi stevig kaartje hebt met een prachtig edelsteen armbandje. Mooi voor jezelf om ook fijn om te geven voor iemand die even een opsteker nodig heeft.

Knuffelsteentjes, kleine edelstenen die makkelijk in je broekzak passen. Je kan je hem altijd bij je dragen voor steun.

Sterrenbeeld aquarel illustratie, Met dit lieve sterrenbeeldje geef je de ontvanger geluk.
Superleuk om aan de wand te hangen met alle familieleden op een rij.

Sweethearts, Lieve gelukshartjes van Little Elephant met bijzondere betekenis. Deze pin met sprankelende glitters bezorgt je instant een blij gevoel.

Neem bijvoorbeeld de Treat yourself bag. Elk seizoen komt er een Treat yourself bag in twee of drie maten, een Treat yourself bag mini en een Treat yourself bag maxi en soms een Treat yourself bag maxi plus. We hebben de Treat yourself bag met zorg en liefde voor je samen gesteld. Er zitten verschillende sieraden en/ of accessoires in die jou een super happy en goodluck gevoel geven! Wie wil dat nu niet?

Cadeau

Omdat het gewoon leuk is om jezelf eens te verwennen of een ander te verrassen. Wil je een cadeau aan een ander versturen? Ook dat kan bij Label Lique. Bij opmerkingen kun je het adres opgeven van de persoon die je wil verrassen. Ik doe er dan een kaartje bij met jouw tekst die je graag op de kaart wil. En het leuke is dat dat je niets extra’s kost.

Waarom bestellen bij Label Lique?

✔ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
✔ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
✔ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
✔ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
✔ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
✔ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)