Bohemian hairclips

Doordat ik jaren geleden ben begonnen met haarknipjes maken, en ik eigenlijk alleen nog maar sieraden maakte, is dit gevoel altijd gebleven. Toen dacht ik waarom kan het niet samen? Ja natuurlijk kan haarmode en sieraden samen. En zo ben ik weer haarmode gaan maken. Met als resultaat deze geweldige Bohemian hairclips. Vooral met warm weer is het heerlijk om je haar vast te zetten en waarom dan niet een mooie haarclip? Ik hoop dat je ze net zo leuk vindt als ik.

Met zorg en liefde heb ik deze Bohemian haarmode voor je samen gesteld. Bohemian haarmode die jou of een ander een super happy gevoel geven! Prachtige haarclips met de mooiste kleuren. Zowel voor jezelf als je mini me te dragen. De clips hebben een afmeting van ongeveer 5.5cm.

Laat je kindje nooit alleen met haarmode of sieraden.

Sieraden cadeau

Wil je een speciaal cadeau met initiaal? Bijvoorbeeld als kraam cadeau of om je kinderen dicht bij je te dragen? Kijk dan eens bij de initiaal sieraden. Omdat het gewoon leuk is om jezelf eens te verwennen of een ander te verrassen. Wil je een cadeau aan een ander versturen? Ook dat kan bij Label Lique. Bij opmerkingen kun je het adres opgeven van de persoon die je wil verrassen. Ik doe er dan een kaartje bij met jouw tekst die je graag op de kaart wil. En het leuke is dat dat je niets extra’s kost.

Waarom bestellen bij Label Lique?

✔ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
✔ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
✔ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
✔ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
✔ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
✔ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)