23-01-2022 Knuffelstenen

In de webshop staan sinds kort knuffelstenen en ik wil jou meenemen in mijn verhaal waarom ik ze heb toegevoegd.

Al jaren heb ik in mijn woonkamer een hele grote rozenkwarts uit Brazilië liggen. Ik als groot fan van de kleur roze was met één blik verkocht door de kleur en de ruwe uitstraling. Ik liep verliefd en dolgelukkig met de edelsteen de winkel uit met mijn nieuwe aanwinst.
De rozenkwarts heeft op mij een grote aantrekkingskracht en iedere dag kijk ik ernaar en voel ik de liefde door mijn lichaam stromen. Met deze
edelsteen is mijn liefde en passie aangewakkerd en wil ik er meer van en over weten. Ik maak al jaren sieraden met edelstenen en het is tijd
voor mij om een volgende stap te nemen. Mijn missie is om iedere vrouw een goed gevoel te geven over zichzelf.

Knuffelstenen

Wat ik zo fijn vind aan knuffelsteentjes is de werking en het handige formaat. Heb jij stress voor een sollicitatiegesprek dan steek je een
knuffelsteentje in jouw broekzak voor ondersteuning. Elke knuffelsteen heeft zijn eigen unieke werking en je kan hem ook onder je kussen
leggen of in een tas stoppen!
Ervaar je veel stress doordat jij alles zelf doet, geen hulp vraagt of er is ruis in je leven? Neem de knuffelsteen in je hand en draai er
rondjes mee. In je hand zitten veel zenuwbanen en door te draaien zal je een rustgevend gevoel ontvangen in jouw lichaam.

Terug naar de schoolboeken

Ik heb deze week een keuze gemaakt en dat vond ik enorm spannend.
Mijn liefde en passie met en over de werking en ondersteuning van edelstenen is zo groot, ik heb me ingeschreven voor de opleiding
edelsteentherapie.
Zo dat is eruit en wat ben ik trots op mezelf dat ik de knoop heb doorgehakt. Persoonlijk en zakelijk wil ik veel meer leren over de
werkingen, het ontstaan van edelstenen, hoe kan ik edelstenen op mezelf toepassen en als ik mijn diploma heb dan kan ik deze kennis met jou
delen.

Heb je vragen over de edelstenen of sieraden? Leuk! Stuur me jouw vraag via de mail en in de volgende nieuwsbrief zal ik je vraag beantwoorden zonder je naam te noemen.

Liefs Lydique

Blog | Label Lique

Feestelijke sieraden in goud & zilver

Blog | Label Lique

De tijd van het huis versieren, verzinnen wat  we gaan eten, familie en cadeautjes geven is weer aangebroken. Speciaal voor de feestdagen heb ik stijlvolle sieraden in goud en zilver gemaakt. Veel zoetwater parels zijn er gebruikt. De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Ook heb ik een aantal echt zilveren edelsteen armbanden gemaakt, deze oplage is beperkt.

Wist je, dat we je bestelling ook rechtstreeks kunnen versturen naar bijvoorbeeld een vriendin? Je bestelling wordt als prachtig cadeau verzonden, wat zal de ontvanger verrast zijn.

Hierbij nog 6 tips om de feestdagen relaxed door te komen maar vooral te genieten:

 1. Blog | Label LiqueAlles valt of staat met mindset, ook dit.

  Hoe jij beslist naar de dingen te kijken maakt hoe jij alles om je heen ervaart. Je kunt de magie van de feestdagen proberen te zien of je op voorhand al druk maken om alles wat je moet doen (kerstboom opzetten), voorbereiden (het kerstdiner) of het onder ogen komen van dat ene familielid waar je écht geen zin in hebt.
  Probeer je zo positief mogelijk op te stellen richting de feestdagen. Denk niet in problemen (ugh, moet die boom OOK NOG?!) maar in mogelijkheden: “we gaan van de boom versieren een gezellige avond samen maken met kerstmuziek en warme chocolademelk”. Je doet precies hetzelfde, de boom optuigen, maar vanuit een compleet andere mindset.

 2. Blog | Label LiqueRelativeer.

  Als er iets belangrijk is in de laatste maand van het jaar is het relativeren. Moet je huis echt Pinterest perfect zijn? Moet je écht de show stelen tijdens het kerstdiner bij je kind op school? Moet je echt een compleet zelf bereid kerstdiner op tafel zetten? Moeten echt je nagels, wimpers en haren nog gedaan worden voor kerstavond?

  Relativeer. Wat is echt belangrijk voor jou? Wat wil je heel graag en wat kun je eigenlijk best loslaten?

 3. Blog | Label LiqueVerdeel taken.

  Realiseer je dat je niet alles alleen hoeft te doen. Je mag om hulp vragen! Wordt er bij jou geborreld op kerstavond? Vraag die ene vriendin die gek is op koken of ze je een handje zou willen helpen. Vind je het optuigen van de kerstboom een verschrikking? Misschien vind je zus het wel fantastisch leuk om je daarbij te helpen. VRAAG!

 4. Blog | Label LiqueVerlaag je verwachtingen.

  Ja ook ik droom van een kerst zoals je alleen maar ziet in kerstfilms. Met een huis wat tot in de puntjes versierd is, een geweldig kerstdiner, kinderen die de hele kerst lekker in hun vel zitten en geen enkele woede uitbarsting hebben en een familie waarbij nooit een onvertogen woord valt en waarbij iedereen van elkaar houdt tot ze er bij neer vallen. Gaat niet gebeuren.

  Er zijn maar heel weinig families waarvoor dit geldt en hoogstwaarschijnlijk geldt dit dus ook niet voor de jouwe. Laat het idee van een perfecte kerst los. Duik na het eten lekker met elkaar op de bank met een kerstfilm aan.

 5. Blog | Label LiquePak je rust en ontspan.

  De feestdagen (en de dagen er tussen) zijn vaak erg vol. Kerstavond naar je ouders, eerste kerstdag naar oma, tweede kerstdag naar de schoonfamilie, nog een brunchje tussendoor. Je wil er leuk uit zien, je mooiste outfit aan, kinderen tip top in de kleren.. Allemaal heel erg leuk maar probeer ook juist wat tijd voor jezelf in te plannen op deze dagen. Beslis dat je gewoon thuis met je gezinnetje (of met z’n tweetjes) ontbijt of bruncht. Kies er voor om na het kerstdiner niet tot 23:00 te blijven plakken maar ga naar huis om 20:00 als jij je daar goed bij voelt. En als je geen zin hebt om uit te gaan met oud & nieuw? Dan doe je het toch gewoon lekker niet.

 6. Blog | Label LiqueCreëer een nieuwe traditie met elkaar.

  Hoe leuk is het om nieuwe tradities met elkaar te bedenken? Hoe klein of groot ze ook zijn. Of je ze nou met je gezin verzint of alleen met z’n tweeën. Het geeft een gevoel van verbondenheid, iets om te delen met elkaar en dat brengt zo’n gelukkig gevoel met zich mee :)!

Blog | Label Lique

6 augustus 2021

Dat de regen met bakken uit de hemel komt en we toch echt op een andere zomer hadden gehoopt, geeft mij de gelegenheid om alles eens na te lopen in de winkel. En voor jullie een leuke Sale pagina te maken. Want als we de weersverwachting mogen geloven, komt toch echt de 25 graden nog in zicht. En dat zou natuurlijk echt nog super leuk zijn.

Het leuke is met de Sale dat er ook heel veel enkelbandjes in staan. Met daarbij nog veel meer mooie sieraden. Deze artikelen gaan de winkel verlaten en komen niet meer terug. Heb je trouwens de kinderarmbandjes gezien? Zeker weten dat je daar vrolijk van wordt.

Blog | Label Lique

Ook heb ik daar de laatste Wildflower zilveren armbanden geplaatst, want er komen nieuwe echt zilveren edelsteen armbanden aan, nog even geduld. Maar dat ze mooi zijn, yes! De Sale producten zijn echt mega afgeprijsd, omdat ik graag ruimte wil maken voor straks de nieuwe collectie. Dus profiteer er van!

Vergeet niet om een kijkje te nemen bij de Zijde armband beads zilver, prachtige echt zijde armbanden met zilveren kralen. Deze blijven mooi en tijdloos.

Blog | Label Lique

Ook heb ik nog een paar verwen boxen gevuld met sieraden voor een super mooie prijs. Van deze boxen heb je echt veel plezier. In de box zit o.a. altijd een prachtige leren armband met schuiver. En uit de Celebrate Life collectie een Sunbeam armband, prachtige oorbellen en van de Celebrate Life collectie een knooparmband. Daarnaast een fijne edelsteen kralenarmband. De foto in de winkel is om een idee te krijgen wat er in de verwen box zit. En nog veel meer.

Oja, voordat ik het vergeet, ik heb een andere indeling gemaakt in de winkel, hopelijk nog overzichtelijker voor je gemaakt. Profiteer nu van de hoge kortingen en sla je slag nog voordat het echt op is.

Veel shop plezier!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2021/05/Edelsteen-bedels-winkel.png” title_text=”Edelsteen bedels winkel” url=”https://labellique.nl/gepersonaliseerde-sterrenbeeld-sieraden-label-lique/” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2021/05/Ketting-en-edelstenen.png” title_text=”Ketting en edelstenen” url=”https://labellique.nl/gepersonaliseerde-sterrenbeeld-sieraden-label-lique/” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2021/05/Luxe-hanger.jpg” title_text=”Luxe hanger” url=”https://labellique.nl/gepersonaliseerde-sterrenbeeld-sieraden-label-lique/” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.10.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

28-05-2021

Proudly presents de Happy Necklace met edelsteen hanger & sterrenbeeld bedel in samenwerking met MANIFESTATIE QUEEN COACHING Dzanella. Hoe leuk is dat? Je kiest je edelsteen die het best bij je past en sterrenbeeld in goud of zilverT/m 30-05-2021 is de ketting €24,95, daarna zal de ketting €29,95 kosten

De edelsteen hangers zijn van IP goud, deze plating is 5 tot 8 maal sterker en duurzamer dan de normale Goldplating en blijft vele malen langer mooi. Deze plating is over R.V.S. staal. De hangers zijn van R.V.S., nikkelvrij en verkleuren niet. Het is super te combineren met alle andere edelsteen hangers. Makkelijk te verwisselen aan je ketting.

Edelsteen kiezen

Elke Edelsteen heeft een eigen unieke werking. Zo werkt Aventurijn kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van geluk en welvaart. De steen trekt vooruitgang aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Rozenkwarts is de steen van de liefde. Er is altijd een edelsteen die bij jou past. De Edelstenen kun je natuurlijk ook prima combineren.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.14.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]
22-01-2021
Wens armbandjes.
Alhoewel ik mij had voorgenomen om niet over Corona te schrijven, vind ik het nu toch wel erg heftig worden. En dat je verplicht om 21 uur thuis moet zitten. Niet dat ik nu elke avond de hort op was, maar toch. Het voelt niet natuurlijk. Maar ja, als we ons er allemaal aan houden, hebben we straks onze vrijheid weer terug toch?
Hoe fijn is het om te dromen van wensen om uit te laten komen? Fijn te versturen naar bijvoorbeeld je vriendin, moeder of zus? Of gewoon naar iemand die het even nodig heeft.
Hoe werkt het speciale wens armbandje?
Met dit knooparmbandje sluit je je ogen en doe dan een wens. Knoop dan deze armband om terwijl je aan je wens denkt. Op het moment dat de armband breekt, is je wens klaar om uit te komen. Dit is echt even een positieve reminder die je helpt herinneren aan de mooie dingen in het leven.
Deze knoop wens armbandjes zijn toch te leuk? Een lief klein cadeautje wat iedereen wel kan gebruiken.
De knoop wens armbandjes zijn er in 4 kleurtjes, blauw, crème, roze en zalm.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_5,1_5,1_5,1_5,1_5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/08/Wens-arbandjes.jpg” title_text=”Wens armbandjes” url=”https://labellique.nl/product/make-a-wish-armband-wens-armbandje-label-lique/” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/08/Wens-armbandjes-div-kleuren.jpg” title_text=”Wens armbandjes div kleuren” url=”https://labellique.nl/product/make-a-wish-armband-wens-armbandje-label-lique/” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/08/Make-A-Wish-armband-1.jpg” title_text=”Make A Wish armband” url=”https://labellique.nl/product/make-a-wish-armband-wens-armbandje-label-lique/” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2021/01/Make-A-Wish.jpg” title_text=”Make-A-Wish” url=”https://labellique.nl/product/make-a-wish-armband-wens-armbandje-label-lique/” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

14-11-2020

De 10 leukste Sint cadeautjes op een rij!

Sinterklaas kan natuurlijk wel wat hulp gebruiken met het vinden van de leukste Sinterklaas cadeautjes. Gelukkig vinden wij hulpsinterklazen dit super leuk om te doen! Wij hebben de meest originele Sinterklaas cadeautjes voor jullie verzameld en op een rijtje gezet. Hier vind je 10 geweldige Sinterklaas cadeautjes. Van de mooiste oorbellen tot de mooiste armbanden. En vergeet niet kijken bij de geweldige hartjes armbanden (in twee kleuren) in het echt zilver voor je kleine meisje.
Maak het persoonlijk door een Sint cadeau te geven met de initialen sieraden van bijvoorbeeld je kinderen of geliefde. Bestel je initiaal sieraden op tijd. Doordat de zijde armband met de hand wordt gesmeed, is de reden dat de levertijd langer is dan de rest van onze sieraden. Hiervoor in de plaats ontvang je een prachtig kwaliteitssieraad om voor altijd te bij je te dragen.
-x- Lydique
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_5,1_5,1_5,1_5,1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/11/Oorbellen-little-stars.jpg” title_text=”Oorbellen little stars” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/10/Oorbellen-little-star-Silver-plated-30mm.jpg” title_text=”Oorbellen little star Silver plated 30mm” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/10/Deep-Black-Drops-Gold-Celebrate-Life-Oorbellen-Mini.jpg” title_text=”Deep Black Drops Gold- Celebrate Life Oorbellen Mini” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/10/edelsteen-hanger-met-letter.png” title_text=”edelsteen hanger met letter” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/11/Initiaal-armbanden-rond-of-hartje-.jpg” title_text=”Initiaal armbanden rond of hartje” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_5,1_5,1_5,1_5,1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/11/Armband-Miyuki-rocailles-creme-natuursteen-bruin-zilver-sfeer.jpg” title_text=”Armband Miyuki rocailles crème & natuursteen bruin zilver sfeer” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/11/Oorbellen-ster-Witte-jade-4mm-goud-in-flesje-1.jpg” title_text=”Oorbellen ster Witte jade 4mm goud in flesje” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/11/Lucky-Angels-zilver-1.jpg” title_text=”Lucky Angels zilver” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/10/Kinderarmband-rood-hart-echt-zilver-1.jpg” title_text=”Kinderarmband rood hart echt zilver” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://labellique.nl/wp-content/uploads/2020/09/Sterrenbeeld-ketting-goud.png” title_text=”Sterrenbeeld ketting goud” url=”https://labellique.nl/gift-guide-de-mooiste-cadeautjes-voor-de-feestdagen-label-lique/” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.14.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

12-10-2020

Moeder & dochter armbanden edelsteen Silverplated

Weet je nog dat ik een paar weken geleden een oproepje had geplaatst met de vraag of er een mama met kindje was om een nieuw setje moeder/ dochter armbanden te “testen”? Wat veel reacties kwamen er binnen zeg! En dat vond ik leuk :). Ik heb een mama en dochter uitgekozen en kreeg een poosje terug de mooiste foto’s in mijn mailbox! Wat veel! Ik kon bijna niet kiezen. Want de band tussen jou en je kindje is bijzonder. Maak deze band tastbaar met deze bijzondere moeder dochter armband. Zo zijn jullie altijd bij elkaar.  Door de prachtige edelstenen van Rozenkwarts en Labradoriet zijn ze zowel voor moeder als dochter mooi te dragen.

Het leuke van deze set vind ik dat deze altijd te geven en te dragen is. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas of Kerst maar ook bijvoorbeeld bij het behalen van een zwemdiploma, of als je dochter iets voor haar heel moeilijks heeft overwonnen of juist iets moet doen waar ze best een beetje mama steun bij kan gebruiken. Deze armbanden worden op maat gemaakt van Silverplated schakel met edelstenen met echt zilver. De perfecte combinatie:

Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf.

Labradoriet is een sterk beschermende steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Hier vind je meer foto’s.

Blog | Label Lique

En natuurlijk wordt deze set prachtig verpakt verzonden als een echt cadeau :).

-x- Lydique

 

01-10-2020

Lieve allemaal,
Al een aantal maanden ben ik bezig geweest met het overzetten van Boho Jewelry & Little Elephant naar een nieuw winkel systeem. Elk product handmatig overzetten. Omdat het voelde als of ik in een huis woonde met de meubels van de vorige bewoner, heb ik ervoor gekozen mijn twee webwinkels Boho Jewelry en Little Elephant onder te brengen onder een nieuwe naam.
De nieuwe naam is…. Tromgeroffel…
Blog | Label Lique
Bijna mijn eigen naam en deze winkel is waar ik voor sta. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten maar ook met de edelstenen om hun werking. Sieraden met een verhaal.
 Er verandert verder niets aan de producten of de kwaliteit van de sieraden, maar zo is het voor mij makkelijker en voelt het voor mij beter. Er zijn twee extra tabbladen bijgekomen (Boho Jewelry & Little Elephant) zodat je makkelijk je winkel van voorkeur kan vinden en daaronder staan de producten.
En natuurlijk wil ik dit feest van de nieuwe naam, Label Lique met jou vieren! Elke dag is er wat leuks te beleven, o.a. een supergave verlotingen op de Facebookpagina van Little Elephant https://www.facebook.com/LittleelephantNL/ en de Instagram pagina van https://www.instagram.com/bohojewelrynl/. Dus meld je daaraan, als je ze nog niet volgde. De namen zullen binnenkort ook worden aangepast.
 We vieren feest van donderdag 1 oktober 2020 t/m zondag 4 oktober 2020. Natuurlijk zijn er ook nieuwe producten bijgekomen, heel veel sieraden met edelstenen en Goldplated sieraden. Ik ben mega trots op de winkel en ik hoop dat jullie het ook superleuk vinden.
Blog | Label Lique
Ook een van de nieuwe sieraden zijn de sterrenbeeld kettingen in Silverplated, Goldplated en echt zilver te verkrijgen. Elk sterrenbeeld wordt er na bestelling speciaal voor jou met de hand gesmeed. Om nooit meer af te doen. Deze sterrenbeeld bedels zijn ook leuk om cadeau te doen, denk bijvoorbeeld aan een trouwerij, communie, verjaardag of gewoon lekker voor jezelf of kinderen.
Blog | Label Lique
Nou, veel informatie maar superleuk. Neem snel een kijkje op www.labellique.nl en laat je verrassen met de mooiste feel good sieraden.
Tot daar,
-x- Lydique
info@labellique.nl

07-07-2020

Waarom ik kies voor kwaliteit kralen en het merk Miyuki.

Het leek mij leuk om jullie te vertellen en laten zien, waarom ik kies voor kralen van goede kwaliteit. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te kiezen voor de kralen van Miyuki. Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit kralen onder de rocailles. Rocailles, ook wel borduurkralen of seed beads genoemd, zijn hele kleine kraaltjes. Miyuki glas rocailles uit Japan onderscheiden zich door hun superieure kwaliteit, uniformiteit in afmetingen, alle kraaltjes hebben precies het zelfde formaat, en heel veel verschillende prachtige kleuren.

Blog | Label Lique    Blog | Label Lique

Ik heb twee armbandjes geregen, een met “gewone” rocailles en een met Miyuki rocailles. Alle twee hebben de maat van twee mm. Tijdens het rijgen ondervond ik al hinder, de goedkope rocailles zaten sommige aan elkaar, die je met je nagel ertussen los kreeg en sommige zonder rijggaatje, die gingen dan ook gelijk in de prullenbak. Het armbandje met de Miyuki kralen, reeg veel sneller en ik werk echt al heel lang met Miyuki kralen, ik had er geen die ik weg moest doen.

Blog | Label Lique    Blog | Label Lique

Je ziet ook al heel duidelijk het verschil, zelf vind ik het mooier als de kralen strak geregen zijn, en dat er geen kralen tussen zitten die ongelijk van maat zijn of kleur. Foto 1 Miyuki rocailles en foto 2 gewone rocailles.

Blog | Label Lique

Hier nog duidelijker het verschil. De Miyuki kralen zijn ongeveer 14x duurder in aanschaf als de gewone rocailles, maar toch wil ik graag kwaliteit leveren. Buiten het feit dat ze duurder zijn, vind ik de vorm en de kleuren veel mooier en werkt daardoor ook veel fijner. Natuurlijk is ieder vrij om haar materialen te kiezen en natuurlijk de klant vrij om te kopen wat ze wil. Ik wil door middel van dit blog mijn voorkeur geven en laten zien. En ik ga liever voor kwaliteit, zo weet je ook dat als je een armband of ketting koopt bij Label Lique, dat je ook echt kwaliteit krijgt :). Voor welke kralen kies jij?

-x- Lydique

05-06-2020

Morsecode

Afgelopen week mocht ik een aantal morsecode armbanden maken. Het is een werkje waar je wel even voor moet gaan zitten. En zo dwaalden mijn gedachten af naar de klant die de armband heeft besteld. In dit geval, niet het armbandje van de foto, stond er een datum bij. Daar kan van alles achter zitten en ik vraag er ook niet naar, want waarom de klant dit besteld, gaat mij natuurlijk niets aan. Maar op de een of andere manier raakte het mij.

Ik voelde mij vereerd dat ik deze armbanden mag mag maken en dat het de persoon kracht geeft en of houvast aan een persoon of gebeurtenis wat voor haar belangrijk is geweest in het leven. Daarbij komt ook dat je de armband kan dragen zonder dat ook maar iemand de betekenis weet en ook niets aan gaat. Zo kan je een tekst verzinnen die bijvoorbeeld voor jou heel belangrijk is, of je steun geeft, of een reminder. Of je kan kiezen voor een bepaalde datum waarop voor jou iets belangrijks is gebeurd.

Blog | Label Lique

Net wat jij belangrijk vind om bij je te dragen. Er staan een paar algemene morsecode armbandjes in de winkel, die ook fijn zijn om te dragen, maar je kan ook echt kiezen voor een tekst die bij jouw past. Voor een mooi effect kan je ongeveer 25 letters kiezen. De morsecode armbanden zijn afgemaakt met echt zilver en blijven heel mooi, om voor altijd te bewaren.

Wil je ook graag een morsecode armband en weet je niet precies hoe of wat? Ik denk graag met je mee. Je kan mij altijd een mailtje sturen en help je graag verder.

11-05-2020

Beauty Begins the Moment You Decide to Be Yourself – Coco Chanel

Op het moment dat ik de webshop van Leonie overnam was ik echt super blij. Naast deze webshop heb ik ook nog mijn andere webshop Boho Jewelry. Door deze webshops kan ik elke dag doen wat ik echt het aller leukste vind, namelijk sieraden maken. Toen ik van de week bovenstaande tekst in de webshop plaatste, ging ik zelf ook nadenken. Door mijn beperking in mijn rug, klinkt erger dan het is, is het voor mij bijna onmogelijk om in loondienst te werken. Dit was helaas gewoon niet vol te houden voor mij, daardoor is mijn contract in de zorg niet verlengd.

Dat vond ik vreselijk om de lieve bewoners achter mij te laten. Maar ik weet ook heel erg goed dat ik mijn eigen gezondheid in de gaten moet houden. Misschien is het dan wel een goede beslissing geweest dat mijn contract niet werd verlengd. Als ik thuis werk kan ik mijn eigen uren bepalen en mijn rust pakken, als het nodig is.

Style

Maar omdat ik nu elke dag met twee webshops werk, vind ik het ook belangrijk dat het er uitziet zoals ik dat mooi vind. Mijn eigen style en kleuren. Dus langzaam aan gaan de kleuren veranderen en komt er een iets andere look van de webshop. 🙂 Ik heb een Moonboard gemaakt. Dit is de style die ik graag voort wil gaan zetten:

Blog | Label Lique

Edelstenen

Tot slot wil ik graag nog meer met edelstenen gaan werken, omdat elke edelsteen zijn eigen betekenis heeft en je heel veel steun kan geven. Net dat stukje houvast. Daarover later meer :). Ik neem jullie mee in de verandering van look van Little Elephant via Facebook en Instagram. De sieraden blijven het zelfde en er zullen nieuwe sieraden bijkomen in verschillende stylen. Zodat er voor elke vrouw een passend sieraad te vinden is die je laat stralen. Want zeg nu zelf, als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook goed voor een ander zorgen.

01-05-2020

Surprise bag

Het leek mij zo leuk om een keer een Surprise bag te maken. Verschillende sieraden van je favoriete merk op elkaar afgestemd. De waarde van de Surprise bag is minimaal €100,-. Deze Surprise bag is natuurlijk een perfect cadeau voor Moederdag, een verjaardag, voor Kerst of gewoon heerlijk jezelf verwennen. Of juist voor je vriendin, die je nu zo moet missen. Want dat mag ook best een keer toch?

Er zitten voornamelijk zilveren sieraden in, maar ook wat goud gekleurde sieraden. Je kan bij opmerkingen aangeven of je Surprise bag voornamelijk uit goud of zilverkleurige sieraden moet bestaan :).

Natuurlijk word je Surprise bag met heel veel zorg bij elkaar gezocht en daarna prachtig verpakt, zodat jij het als een echt cadeau ontvangt. Waar je lang plezier van zult hebben.

Blog | Label Lique

De foto is een voorbeeldje.

16-04-2020

Edelstenen

Wist je dat Carneool activerend werkt, aardend en vitaliserend? De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft je zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies en verwarring. Deze steentjes worden als hanger gemaakt zodat je ze aan een ketting of armband kan dragen. Het fijne feelgood. Ook leuk zijn deze hangers om je vriendin of moeder te sturen, die je al zo lang niet hebt gezien. Uiteraard wordt het als prachtig cadeau ingepakt dat het ook nog eens extra fijn is om te ontvangen. Fijn te weten dat de hangers van De Loving Letter collectie zijn gemaakt van 100% sterling zilver (.925), dus om altijd te bewaren.

Blog | Label Lique

Carneool maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede.  Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Wil je meer lezen over Edelstenen, welke er bijvoorbeeld bij jou past? Lees dan hier verder.

Blog | Label Lique

12-04-2020

💕 Fijne Paasdagen 💕

Pasen 2020

Omdat we Pasen dit jaar allemaal heel anders hadden willen vieren, heb ik iets leuks bedacht.
Zoek je mee in de winkel naar de gekleurde eieren? Er zijn 3 gekleurde eieren verstopt met ieder een eigen kortingscode. Zo kan je je eigen korting bepalen.

Ook is er 1 gouden ei verstopt, als je die vindt, ontvang je een gratis armbandje uit de Celebrate Life knooparmband collectie, ter waarde van €12,95. Je kan bij opmerkingen schrijven welke code daarbij vermeld staat als je het gratis armbandje wil ontvangen.

Blog | Label Lique
Blog | Label Lique

 

💕💕 Hoera! We zijn weer open! Dit vieren wij met jou met 3 te gekke acties! 💕💕14-02-2020 Valentijn

Wat een feestje! Valentijnsdag is dit jaar wel heel speciaal. 💕 Ik vind het zó leuk dat ik nu dit bericht mag schrijven.
De afgelopen maanden heb ik heel wat mailtjes gekregen met de vraag wanneer de shop weer open zou gaan. Voor mij is dit niet meer mogelijk, maar ik vond het zonde om het zo te laten eindigen en steeds teleur te moeten stellen.
Na een zoektocht van een hele poos ( en héél wat gesprekken met andere kandidates waarbij ik het toch niet voelde 😉 ) was ze daar opeens! Yay! En hebben we een vervangster gevonden voor Little Elephant! En wat voor een.

Na 6 ontzettend leuke jaren gaat Lydique van mij de shop overnemen. Lydique is net als ik gek op symboliek, happiness en natuurlijk sieraden. Ze heeft heel wat ervaring in het maken van sieraden en is net zo gek op details. Lydique heeft genoeg tijd om in de shop te steken en had zin in een frisse nieuwe uitdaging. Na wat gesprekken over en weer klikte het goed en hebben we besloten er voor te gaan!

 

Blog | Label Lique

Afgelopen 02-02-2020 (wat een prachtige datum ook!) was het zo ver en hebben onder het genot van taart officieel getekend. Hoera! Lydique is de afgelopen weken keihard aan het werk geweest om de shop weer fijn te vullen vol good luck and happiness, zoals je van Little Elephant gewend bent, mét ook wat nieuwe items die de rest mooi aanvullen.

Blog | Label Lique

Leg jezelf eens in de watten deze Valentijnsdag en kom lekker shoppen! Zo hebben we nieuwe Celebrate Life armbanden om je look compleet te maken, zijn de Loving Letters kettingen weer in de shop en bekijk ook zeker eens de nieuwe Me Time Hearts collectie met bijzondere betekenissen van edelstenen!

X Leonie & Lydique

Om te vieren dat de shop weer open is starten wij gelijk goed met 3 te gekke acties!

T/m zondag 20% korting op ALLES met code YAY2020
Om te vieren geven we 20% korting op ALLES! Ja, echt op alles.

Gebruik code YAY2020 in je winkelmandje en de korting wordt vanzelf verrekend.
Deze actie geldt t/m zondag 16 februari 2020.

Bij aankoop van €50 aan sieraden krijg je een gratis armband cadeau.
Om het echt een feestje te maken krijg je nu bij aankoop van €50 aan sieraden een gratis armband cadeau. Deze mooie armbanden staan voor liefde voor jezelf en maken je rijtje armcandy compleet.

Deze actie geldt voor het bedrag na aftrek van de 20% korting en excl. verzendkosten.

Blog | Label Lique

Om het feestje helemaal compleet te maken geven wij een mooie echt zilveren Loving Letters ketting met letter naar keuze cadeau via Facebook & Instagram.
Draag met deze ketting je geliefde 💕 altijd dichtbij.
Om mee te doen klik hier voor Facebook . Meer winkans? Doe ook mee via Instagram!
De Loving Letters kettingen shop je hier 

💕💕💕💕💕💕💕💕

Blog | Label Lique

29-07-2019

Waarom ik doe wat ik doe.

Waarom ik mijn winkel Label Lique met veel liefde run? Dat begon eigenlijk toen ik 4 jaar lang ongewild thuis kwam te zitten. Ik had net mijn webwinkel in fournituren verkocht, werkte al jaren als ZZP-er en wilde weer voor een baas gaan werken. Door omstandigheden liep dat helaas niet zoals ik wilde. Een bezig bijtje zoals ik, kan niet stilzitten en op dat moment kwam mijn liefde voor het maken van sieraden, Bohemien sieraden in het bijzonder, weer terug. Vroeger als klein meisje maakte ik al sieraden en verkocht ik ze langs de deuren. Deze creativiteit verschoof later naar de achtergrond, want als kind gaan de sport, school en andere zaken, ook gewoon door.

Doordat ik tijdens het thuis zitten ineens zeeën van tijd had, merkte ik dat ik het miste om met mijn handen bezig te zijn. Ik begon met het bewerken van foto’s voor mijn webshop, optimaliseerde de website en mijn liefde voor het werken met kraaltjes kwam weer naar boven.

Blog | Label Lique

Intussen heb ik veel levenservaring opgedaan en ik wil daarom anders zijn dan anderen met mijn sieraden. ik creëerde mijn eigen stijl, gebaseerd op de gevoelens van vrijheid die ik op Ibiza had. Een stijl die jou hopelijk ook veel vreugde en plezier geeft, omdat je als bewuste vrouw weer gaat stralen, en ik je wil laten zien dat je goed bent zoals je bent. Dat echte Bohemien gevoel. Dat gevoel van vrijheid wil ik in alles terug laten komen.

Het maken van sieraden geeft mij enorm veel plezier en ook een stukje rust. Ik kan er intens van genieten om de mooiste kleurencombinaties voor je bij elkaar te zoeken. Mijn bureau ligt dan ook altijd vol met verschillende onderdelen, kraaltjes, halfedelstenen, verschillende kleuren rijgmateriaal en ga zo maar door. Het is soms net alsof er een bom is ontploft, maar ik vind dat heerlijk. Aan het eind van de dag is alles weer netjes opgeruimd 😉

Doordat ik niet aan massaproductie doe, blijft je sieraad uniek. Ik maak alles zelf en gebruik Designer Quality producten, zodat jouw sieraad nog lang mooi blijft. Want je wilt er zo lang mogelijk van genieten, toch? Ik hoop dat je net zo geïnspireerd word door Ibiza als ik en dat je dezelfde vrijheid voelt die ik voel wanneer ik mijn sieraden draag.

-x- Lydique

26-3-2019

Blog | Label Lique

Ben jij eigenlijk ook wel klaar met het grijze, koude weer? Ik had gewoon weer zin om alvast een stukje zomer in de shop te zetten. Van deze kauri schelpjes word ik altijd heel erg vrolijk en jij dan? Ze zijn zo leuk om te verwerken in verschillende sieraden. Nu heb ik er deze enkelbandjes van gemaakt en ook voor kleine prinsesjes zijn er kauri enkelbandjes, want hoe vaak wil je kleine mini me op jouw lijken? Dat is toch te leuk?

Kinder enkelbandjes

Voor de volwassen Kauri enkelbandjes heb ik er een goudkleurige palmboom bedel aan gehangen, ik vond dat toch wel super zomers staan. En daarnaast 1 of 2 kwastjes in vrolijke kleurtjes. Voor de kinder enkelbandjes heb ik een ananasbedel of panterbedel gebruikt. Ook het Macramé koord is er in verschillende kleurtjes. Zo kies jij zelf je kleurtje ;). Wil jij nu totaal iets anders? Je mag mij altijd een mailtje sturen met je wensen. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Nu moet ik wel zeggen dat ik zoveel materiaal heb, dat we er vast wel uit gaan komen ;). Er zullen nog veel meer enkelbandjes bij komen. De ruwe foto’s van de dierenprint enkelbandjes, zijn gemaakt. Nog even door het fotoprogramma heen en dan zullen ze snel geplaatst worden.

13-03-2019

Blog | Label Lique

Sleutelhangers

Het stond al even op mijn lijstje, de Ibiza stsyle sleutelhangers moeten nodig weer gemaakt worden. En aangezien het vandaag toch baggerweer is, ga ik zo alles tevoorschijn toveren om weer de leukste sleutelhangers te maken. Wist je trouwens dat de sleutelhangers 1 van mijn eerste producten was? Samen met de haarknipjes. De sieraden zijn er pas veel later bijgekomen. Maar ik word altijd zo vrolijk van al die gekleurde lintjes, bedels en schelpen. Mijn eerste sleutelhangers werden verkocht in een winkeltje bij ons in Nijkerk en ook daar waren ze niet aan te slepen. Later toen de webwinkel kwam, ben ik de sleutel/ tashangers ook in mijn eigen webwinkel gaan verkopen. En okee, eerlijk is eerlijk, ik ben echt gewoon echt altijd mijn sleutels kwijt ;). En meestal op de momenten dat je gewoon echt haast hebt, herken je dat? Daarom moet ik echt weer aan de slag.

Lintjes

Omdat ik zelf van vrolijke kleurtjes houd, wie doet dat niet 😉 maak ik de sleutel/ tashangers in leuke hippe (felle) kleurtjes. Ook verwerk ik er kant in en lintjes met leuke dierenprinten, wat momenteel helemaal hot is. En… je raadt het al, ze vallen lekker op. Ook werk ik graag met schelpen en bedels in de sleutelhangers. Zodat ze er lekker vrolijk en hip uitzien. Ondertussen heb ik al zoveel sleutelhangers gemaakt en gebruiken heel veel klanten de door mij gemaakte sleutelhangers en daar ben ik best trots op. Zo snel mogelijk hoop ik de eerste sleutelhangers weer te plaatsen in de winkel. En natuurlijk zijn de Ibiza style sleutelhangers met de hand gemaakt :).

Kaart

Tadaaaaaaaaa 😉 En is hij leuk?

Blog | Label Lique

Markten

Binnenkort komen de markten er weer aan, die zijn zo leuk om te draaien. Meestal is het mooi weer en supergezellig. Maar het geeft wel wat voorbereiding. Maar te leuk om te doen. Ben alvast begonnen met de armbandjes voor op de mooie kaart die ik speciaal voor Boho Jewelry heb laten

Blog | Label Lique

maken. A.s. vrijdag zullen ze binnenkomen en kan bijna niet meer wachten ;). Een prachtige kaart die ook in de winkel te koop komt te staan voor een superfijne prijs. Zo kun je je aankoop gelijk naar de ontvanger laten verzenden als kado voor moederdag of een verjaardag of gewoon zomaar. Zeker in deze tijd waarin alles eigenlijk digitaal gaat is het zo leuk om weer eens echte post te krijgen. Hoe leuk is dat? Zodra de kaarten binnen zijn, plaats ik ze in de winkel en ben ik heel benieuwd wat je ervan vindt :).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]