Verwen jezelf met een mooi cadeau

Het is tijd om het leven te vieren! Want hoe vaak zijn er mooie momenten in het leven waar we vergeten bij stil te staan? Die grote en kleine momenten van geluk zijn onmisbaar in ons leven. Maar voor we het weten vliegen we door het leven zonder deze mooie momenten te vieren.

Vier het leven

Deze collectie helpt je om het leven te vieren en stil te staan bij die geluksmomenten. Een bijzondere collectie sieraden die van je pols een echt feestje maken en je outfit omtoveren tot het perfecte plaatje. Elk sieraad bevat een kraal dat symbool staat voor een belangrijke gebeurtenis uit je leven. Zo zijn de sieraden niet alleen mooi en decoratief, maar hebben ze ook een speciale betekenis. Draag je de belangrijke momenten uit je leven altijd bij je met de mooie sieraden van Label Lique.

Met welk sieraad verwen jij jezelf?

Geef jezelf dus een schouderklopje. Vier het leven! Waardeer jezelf en wees trots. Sta stil bij die mooie momenten in je leven!

Of geef ander een Miyuki armband cadeau!

Ook als je op zoek bent naar een uniek cadeau zijn de Miyuki armbanden van de collectie Boho Jewelry ideaal. Mix en match de verschillende armbanden en creëer een prachtige eigen look. Jij zoekt het perfecte cadeau uit en ik zal zorgen dat je deze mooi ingepakt ontvangt.

Armbanden Miyuki

De Miyuki armbanden zijn gemaakt van kleine Miyuki glas kraaltjes. De Miyuki kraaltjes hebben allemaal het zelfde formaat. Dit zorgt voor een sierlijke en chique uitstraling. De Miyuki armbanden worden gecombineerd met zoetwater parels of met goud of zilver kleurige kralen. De Delicate armbanden zijn onderling ook prachtig te combineren.

De Delicate armbanden hebben prachtige kleuren en benadrukken je vrouwelijkheid. Wat ook erg leuk is, is het combineren van verschillende stylen om je pols voor een super armcandy.

De sieraden worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit glaskralen en zwaar verzilverde en vergulde metalen met duurzame coating, zodat je er lang plezier van kunt hebben.

Waarom bestellen bij Label Lique?

♡ Bij Label Lique vind je de mooiste collectie sieraden die jou laten stralen
♡ Label Lique staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste duurzame materialen
♡ Jouw sieraad wordt mooi verpakt zodat uitpakken altijd een feest is
♡ Betaal veilig via iDeal, SofortBanking of PayPal
♡ Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten
♡ En is je sieraad toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug (tot 14 dagen ruilen en retour)